Skip to content

Νέα συνεργασία στην καρδιά της Χερσονήσου για τη CHC Group

Με μια ακόμη συνεργασία, με το Casa Orama Boutique Hotel 4* στη Χερσόνησο, η CHC Group εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να ενισχύει το επαγγελματικό της portfolio.

Η νέα συνεργασία με το Casa Orama Boutique Hotel 4* και την οικογένεια του κυρίου Μάνου Πεχυνάκη, αφορά τους τομείς Contracting και Sales. Δυο τομείς που χειρίζονται άψογα τα στελέχη της CHC Group ενισχύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε συνεργάτη.

Το Casa Orama Boutique Hotel 4*, στο κέντρο της Χερσονήσου, είναι ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, με τα ευρύχωρα και άνετα δωμάτια του να είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κάθε επισκέπτης για άνετη διαμονή.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Συνεχίζοντας την υλοποίηση του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού της CHC Group, ανακοινώνουμε με χαρά μια ακόμη συνεργασία, αυτή τη φορά στην Κρήτη και τη Χερσόνησο, με το Casa Orama Boutique Hotel 4*. Ένα ξενοδοχείο που λόγω της θέσης και της φιλοσοφίας που διακατέχει την λειτουργία του, δημιουργεί συνθήκες για ακόμα πιο εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία. Συνεχίζουμε δυναμικά, με βήματα σταθερά και σίγουρα και γνώμονα πάντα και μόνο, την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες μας. Η έμπειρη, καταρτισμένη ομάδα της CHC Group άλλωστε, αποτελεί και την εγγύηση για αποτελεσματικές και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, που λειτουργούν προς όφελος των επιχειρηματιών αλλά και της τοπικής μας οικονομίας.».

Back To Top