Skip to content

Δυο ακόμη νέες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης για την CHC Group

Συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος 2024, η CHC Group ανακοινώνει δυο νέες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη, στα Μάλια και τις Γούβες.

Ειδικότερα, πρόκειται για το Malia Holidays 3*, ένα ξενοδοχείο πολύ κοντά στην παραλία, πλαισιωμένο από καταπράσινους κήπους, με πισίνα, lounge και παροχές που προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία στους επισκέπτες, στο οποίο η CHC Group αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση. Καθώς και το ξενοδοχείο Your Memories Hotel 3* στις Γούβες, ένα χώρο φιλοξενίας με κύρια χαρακτηριστικά την αρχιτεκτονική, την
αυτονομία των διαμερισμάτων, την άνεση και το ευχάριστο περιβάλλον, στο οποίο η CHC Group αναλαμβάνει τα συμβόλαια και τις πωλήσεις.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε:

«Ο Όμιλός μας μεγαλώνει και ισχυροποιείται. Επεκτείνεται σε σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος για την Κρήτη, όπως είναι τα Μάλια και οι Γούβες, ενισχύοντας έτσι τη θέση του στην τουριστική αγορά, προσφέροντας ταυτόχρονα υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους ξενοδόχους – συνεργάτες της. Οι δυο νέες συνέργειες που σήμερα ανακοινώνουμε, είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που έχει προηγηθεί με επιχειρηματίες που συμμεριζόμαστε τους ίδιους στόχους. Με ανθρώπους διορατικούς και ανήσυχους επαγγελματικά, που αναζητούν τους καλύτερους τρόπους για να ενισχύσουν την παρουσία τους στον τουριστικό χάρτη του τόπου μας. Που πιστεύουν στην ισχύ της ένωσης. Τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Όμιλό μας. Πολύ σύντομα δε, θα ακολουθήσουνε ανακοινώσεις νέων συνεργασιών, που είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν αίσθηση.».

Back To Top