Skip to content

Ένα νέο Vegan ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, ενισχύει τη δυναμική της CHC Group

Με ένα νέο concept, το μοναδικό στο είδος του αμιγώς Vegan ξενοδοχείο The Noverian Bios Santorini Vegan Boutique Hotel 5* η CHC Group ενισχύει τη δυναμική της και συνεχίζει να υλοποιεί τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του 2024.

Το The Noverian Bios Santorini Vegan Boutique Hotel 5* είναι ένα Boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Σαντορίνης, στα Φηρά, το οποίο μισθώθηκε για 20 έτη από την CHC Group και ανακαινίζεται ακολουθώντας με απόλυτο σεβασμό τις πρακτικές της βιώσιμης ανάπτυξης. Ένα ξενοδοχείο το οποίο θα προσφέρει επιλογές διαμονής που θα καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών.

Το νέο ξενοδοχείο πρόκειται να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την απλότητα και τα παραδοσιακά υλικά της Θηραϊκής γης, θα διαθέτει 18 δωμάτια και σουίτες με άνετη αλλά εκλεπτυσμένη αισθητική σχεδιασμού, όλα επιμελημένα με επιλεγμένα vegan και cruelty-free υλικά και προϊόντα. Με τον τρόπο αυτό θα αναδεικνύεται το μεγαλείο της φυσικής ομορφιάς του νησιού, αποπνέοντας παράλληλα μοντέρνα αισθητική και υπηρετώντας μια φιλοπεριβαλλοντική φιλοσοφία στον χώρο της φιλοξενίας.

Παράλληλα, το The Noverian Bios Santorini Vegan Boutique Hotel 5* θα προσφέρει στους επισκέπτες, μεταξύ άλλων, έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και αναζωογόνηση δίπλα στην πισίνα, καθώς και το εστιατόριο Physis Vegan Restaurant με επιλογές αμιγώς Vegan, εμπνευσμένες από παραδοσιακές ελληνικές και τοπικές συνταγές αιώνων, που αναδεικνύουν τις πλούσιες γεύσεις της Σαντορίνης.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: 

«Συνεχίζοντας την κατεύθυνση του Ομίλου λειτουργώντας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, ανακοινώνουμε το 1ο μέλος της νέας αλυσίδας Ξενοδοχείων στην Ελλάδα The Noverian Hotels, το  “The Noverian Bios Santorini Vegan Boutique Hotel”. Το πολυτελέστατο Ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες του στις 20 Απριλίου στα Φηρά στο νησί της Σαντορίνης. Το Bios Vegan Boutique Hotel  έρχεται να υπηρετήσει και να καλύψει ανάγκες που εντοπίζονται στους ξένους επισκέπτες του τόπου μας και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντάξιες του κύρους και της φιλοσοφίας της CHC Group. Τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε περαιτέρω ανακοινώσεις ανάπτυξης».

Back To Top