Skip to content

Στα World Travel Awards 2022 η CHC Group

Στην 29η τελετή των World Travel Awards 2022, ως υποψήφια εταιρεία στην κατηγορία «Greece’s Leading Hotel Management Company 2022», συμμετέχει η CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting.

Τα World Travel Awards έχουν ως στόχο την διεθνή αναγνώριση και επιβράβευση της Αριστείας, στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας.

Θεσμοθετήθηκαν το 1993, ενώ σήμερα, το brand World Travel Awards™ αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της βιομηχανικής Αριστείας. Καλύπτουν επιχειρήσεις σε κάθε ήπειρο μέσα από μια σειρά περιφερειακών τελετών βράβευσης με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό στο τέλος κάθε χρονιάς. Αυτές οι εκδηλώσεις, θεωρούνται σημαντικά ορόσημα στο ταξιδιωτικό ημερολόγιο, στα οποία συμμετέχουν προσωπικότητες, παράγοντες επιρροής και μέσα ενημέρωσης του κλάδου.

Η φετινή τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και βράβευσης των νικητών, θα πραγματοποιηθεί στο World Travel Awards Europe Gala Ceremony την 1η Οκτωβρίου 2022, στο νέο Hilton Mallorca Galatzo, στην Ισπανία.

Back To Top