Skip to content

Σύναψη συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και διαχείρισης πωλήσεων (Yield) 

Μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες που επηρεάζουν άμεσα την πορεία κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης, αλλά και βασική υπηρεσία της CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, είναι αυτή της σύναψης συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και της διαχείρισης των πωλήσεων (Yield).

Μια διαδικασία που επί της ουσίας μας δίνει απτά στοιχεία για την απόδοση της παραγωγής, τα αποτελέσματα που καταλήγουν ως παράγωγα των ενεργειών μας και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην βιώσιμη πορεία κάθε επιχείρησης. Αλλά και μια διαδικασία που η επιτυχία της εξαρτάται από μια σειρά συντονισμένων ενεργειών που απαιτούν γνώση της αγοράς, καλή δικτύωση διεθνώς και ικανότητες διαπραγμάτευσης.

Ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, μαζί με μια μεγάλη και εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων, βρίσκονται στην διάθεσή σας. Έτοιμοι να σας προσφέρουν τις λύσεις που αναζητάτε! Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα για τις για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ, για τις συνεργασίες μας εδώ και θα χαρούμε να λάβουμε μήνυμά σας από εδώ ή στέλνοντας μας email στο: info@chc.gr.

Back To Top