Skip to content

Στις εκθέσεις ξανά! – Στη World Travel Market (WTM) 2021 η CHC Group

Επιστροφή στις διεθνείς εκθέσεις με φυσική παρουσία των ανθρώπων του κλάδου έπειτα από την έναρξη της πανδημίας και η CHC Group συμμετείχε ξανά στην «World Travel Market (WTM) 2021» στο Λονδίνο, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως.

Η έκθεση μπορεί να μην είχε την τεράστια συμμετοχή της προ – πανδημίας εποχής, αλλά έδωσε το πρώτο στίγμα σχετικά με τις τάσεις που έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται, δείχνοντας ότι ειδικά η βρετανική αγορά είναι έτοιμη και περιμένει με ανυπομονησία το καλοκαίρι του 2022, γεγονός που θεωρείται ευνοϊκό για την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: «Ευχάριστα και αρκετά ικανοποιητικά ήταν τα μηνύματα από την WTM 2021 για την χώρα μας. Μπορεί η επιχειρηματική συμμετοχή να ήταν περιορισμένη περίπου στο μισό, είχαμε όμως εποικοδομητικές συναντήσεις ως Όμιλος CHC, είδαμε να διεξάγονται πολλές επαφές από το νέο Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, συζητήσαμε με ανθρώπους που επηρεάζουν το παγκόσμιο τουριστικό σύστημα και η αισιοδοξία επιστρέφει, έστω και συγκρατημένα. Ακολουθούν κι άλλες σημαντικές εκθέσεις στις οποίες συμμετέχουμε, στην Κίνα, σε Βέλγιο – Ολλανδία – Λουξεμβούργο και αλλού, με κορυφαία την έκθεση του Βερολίνου και αμέσως μετά της Μόσχας, με στόχο να προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας και των συνεργαζόμενων με τον Όμιλο CHC ξενοδοχείων. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω με την ευκαιρία που μου δίνεται, είναι την αναγκαιότητα να αυξηθεί η συμμετοχή των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων στις εκθέσεις που ακολουθούν. Είναι απολύτως κατανοητή η επιφυλακτική στάση που υπάρχει, πρέπει όμως να ενισχύσουμε τη διεθνή μας παρουσία, για να εξασφαλίσουμε τα ιδανικότερα αποτελέσματα για την χώρα μας, την επόμενη χρονιά.».
Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο της CHC Group παρέστη και ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, ιδιοκτήτης του πολυτελέστατου 5* Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, ο οποίος και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

Η World Travel Market

Η World Travel Market είναι μια πολύ σημαντική τουριστική έκθεση διεθνώς και χαρακτηρίζεται ως «βαρόμετρο» για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Εκεί πραγματοποιείται κάθε χρόνο ο απολογισμός της χρονιάς που κλείνει, αποκαλύπτονται οι αρχικές τάσεις του επόμενου έτους, αναπτύσσονται νέες συνεργασίες και μπαίνουν οι βάσεις για τα τουριστικά ρεύματα για όλο τον κόσμο. Στόχος του Ομίλου CHC με τη συμμετοχή του στην έκθεση, είναι να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα, τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία τουριστικά καταλύματα.

Back To Top