Skip to content

Ενισχύεται με 4 νέες συνεργασίες η CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting


Συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού της πλάνου, η CHC Group ενισχύεται με τέσσερις ακόμη νέες, δυναμικές και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες για το 2023, με ξενοδοχειακές μονάδες σε Άγιο Νικόλαο, Ρέθυμνο, Χερσόνησο και Ηράκλειο.
Ειδικότερα, πρόκειται για τα ξενοδοχεία:


Kitro Beach Hotel 3* στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ένα Boutique Adults Only Hotel, όπου η CHC Group ανέλαβε την πλήρη διαχείριση της μονάδας από το 2023. Πρόκειται για ένα αστικό αλλά ταυτόχρονα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, ιδανικό για ζευγάρια, με υπέροχη θέα στη θάλασσα και τον μαγευτικό κόλπο του Μιραμπέλλου. Στα μελλοντικά σχέδια του ιδιοκτήτη, είναι η πλήρης ανακαίνιση και επέκταση της μονάδας το χειμώνα 2023-2024 και από το 2024 να λειτουργεί αναβαθμισμένο σε 4* και με ιδιαίτερο concept.


Krini Beach Hotel 4* στο Σφακάκι Ρεθύμνου, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη, όπως επίσης και την πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του ξενοδοχείου το 2024. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, με εκπληκτική θέα στο Κρητικό πέλαγος, χτισμένο ανάμεσα σε ποικιλόχρωμες, αυτοφυείς πικροδάφνες, από όπου πήρε και το όνομά της η ευρύτερη περιοχή.


Artemis Hotel & Apartments 4* στην Χερσόνησο, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη. Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα δίπλα στην υπέροχη παραλία και το γραφικό λιμάνι της Χερσονήσου, τα καταστήματα και τα εστιατόρια της περιοχής.


Sun Boutique Hotel 3* στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ένα Boutique Adults Only Hotel, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη. Πρόκειται για ένα ζεστό οικογενειακό ξενοδοχείο, μόνο για ενήλικες, που εστιάζει στη θετική ενέργεια και στις έντονες εμπειρίες των διακοπών.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: «Συνεχίζουμε δυναμικά, χτίζοντας συνεργασίες με στόχο το αμοιβαίο όφελος, την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής και της επιχειρηματικότητας. Εξακολουθούμε να αξιοποιούμε όλα τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της CHC Group και με την μεγάλη και ισχυρή ομάδα μας, να προσφέρουμε στους ξενοδόχους τις λύσεις που αναζητούν, με υπευθυνότητα και συνέπεια. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και με προσεκτικό τρόπο υλοποιούμε ένα στρατηγικό σχεδιασμό που έχει ως νικητές το ελληνικό επιχειρείν και το τουριστικό προϊόν του τόπου μας. Έτσι μάθαμε να πορευόμαστε, έτσι και συνεχίζουμε, με το πλάνο μας να περιλαμβάνει συνεργασίες σε Σαντορίνη και Κάρπαθο, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.».

Back To Top