Skip to content

Βραβεύσεων συνέχεια…

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις της CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, για την επιτυχημένη επιχειρηματική της δράση στον τουριστικό κλάδο.

Ειδικότερα, η CHC Group αναδείχθηκε ως Greece leading Hotel Management Company 2022 στα World Travel Awards 2022, ενώ στα Greek Hospitality Awards 2022 απέσπασε δυο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Best Hotel Management Consultant και Best Greek Hotel Management Strategy, καθώς και ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company. Εξίσου σημαντικές ήταν και οι βραβεύσεις των ξενοδοχείων που συνεργάζονται με την CHC Group, κάτι που μας γεμίζει χαρά αλλά και δύναμη για εξίσου επιτυχημένη συνέχεια.

Ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, μαζί με μια μεγάλη και εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων, βρίσκονται στην διάθεσή σας. Έτοιμοι να σας προσφέρουν τις λύσεις που αναζητάτε! Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα για τις για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ, για τις συνεργασίες μας εδώ και θα χαρούμε να λάβουμε μήνυμά σας από εδώ ή στέλνοντας μας email στο: info@chc.gr

Back To Top