Skip to content

Αρνητικά μηνύματα για την τουριστική κίνηση του 2020 από το Λονδίνο

Σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, την World Travel Market 2019 συμμετέχει και φέτος η Chnaris H.M.D.C.

Πρόκειται για μια έκθεση με εκατοντάδες συμμετέχοντες και δεκάδες χιλιάδων επισκεπτών, η οποία προσελκύει το σύνολο των τουριστικών παραγόντων απ’ όλο τον κόσμο και μέσα από την οποία, φαίνονται οι τάσεις της επόμενης χρονιάς.
Στην διεθνή έκθεση World Travel Market 2019, η Chnaris H.M.D.C. παρουσιάζει νέες, καινοτόμες προτάσεις και προβάλει όλες τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρείας με δικό της stand. Τα πρώτα μηνύματα από τις επαφές, χαρακτηρίζονται ως ανησυχητικά με τις ανταγωνιστικές προς την Ελλάδα αγορές να κερδίζουν έδαφος και το 2020 να προοιωνίζεται ως μια δύσκολη χρονιά για τον τουριστικό κλάδο.

Ο Γενικός Δ/ντης και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δήλωσή του ανέφερε: «Συμμετέχουμε με το ίδιο κέφι και όρεξη όπως κάθε χρόνο, σε μια από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις. Η Chnaris H.M.D.C. και φέτος, είναι πανέτοιμη να προτείνει, να προβάλει και να προωθήσει τον τουρισμό στην Ελλάδα, μέσα από ένα δίκτυο πολλών και ιδιαίτερα αξιόλογων ξενοδοχειακών μονάδων ανά την επικράτεια. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο καλά. Προβλέπω μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει έγκαιρα να λάβουμε τα μέτρα μας για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Οι ανταγωνιστικές αγορές ανεβαίνουν αρκετά και εκτός από τις χαμηλές τιμές που έχουν, προσφέρουν άριστη ποιότητα και πολύ καλές υπηρεσίες. Ως Όμιλος, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την προγραμματισμένη, διεθνή εκστρατεία μας με τη συμμετοχή μας σε όλα τα μεγάλα και σπουδαία τουριστικά γεγονότα, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και με ευελιξία, σωστό προγραμματισμό αλλά και φαντασία, να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε για τους συνεργάτες μας».

Η World Travel Market
Η World Travel Market είναι μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις διεθνώς, γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται ως «βαρόμετρο» για την τουριστική βιομηχανία. Σε αυτήν πραγματοποιείται κάθε φορά ο απολογισμός της χρονιάς που κλείνει, φαίνονται οι τάσεις του επόμενου έτους, αναπτύσσονται νέες συνεργασίες και καθορίζονται τα τουριστικά ρεύματα για όλο τον κόσμο.
Στόχος της Chnaris H.M.D.C. με τη συμμετοχή της στην έκθεση, είναι να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη προβάλλοντας όλα τα πλεονεκτήματα, τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο των συνεργαζόμενων με την εταιρεία τουριστικών καταλυμάτων.

Back To Top