Skip to content

Χρυσό βραβείο για το CHC Kounali Resort 4* στα Greek Hospitality Awards 2019

Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Mountain Resort στα Greek Hospitality Awards 2019, τιμήθηκε το CHC Kounali Resort 4* που βρίσκεται στο Κουνάλι Λασιθίου.

Πρόκειται για τα βραβεία που διοργανώθηκαν από την ETHOS AWARDS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και τα οποία τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Το CHC Kounali Resort 4* είναι ένα ολοκαίνουριο θέρετρο πολυτελών βιλών που βρίσκεται στην κορυφή του ιστορικού χωριού Κουνάλι και μόνο λίγα λεπτά από την παραλία. Το CHC Kounali Resort διαθέτει 18 ιδιωτικές βίλες με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα από τη μία πλευρά και θέα στα βουνά από την άλλη πλευρά.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chnaris H.M.D.C. μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ: https://www.hotelconsulting.gr/gr 

Back To Top