Skip to content

Τρία βραβεία για το CHC Galini Sea View 5* στα Greek Hospitality Awards 2019

Με τρία βραβεία διακρίθηκε στα Greek Hospitality Awards 2019, το CHC Galini Sea View 5*
που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Ειδικότερα, το CHC Galini Sea View 5* απέσπασε ένα χρυσό και δυο ασημένια βραβεία στις κατηγορίες:

Best Greek Excellence In Service Hotel – Gold
Το ξενοδοχείο CHC Galini Sea View 5* είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που διαθέτει αναβαθμισμένες υπηρεσίες και σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, την ανάδειξη της Κρητικής φιλοξενίας, την Κρητική Διατροφή, την υψηλή αισθητική και το όμορφο περιβάλλον εγγυάται στους πελάτες του μια άνετη και αξέχαστη διαμονή.
Να σημειωθεί ότι το χρυσό βραβείο το παρέλαβε ο κ. Χνάρης Ζαχαρίας Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, από τον κ. Μάνεσση ιδιοκτήτη του Manessis Travel.

Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience – Silver
Το πολυτελές ξενοδοχείο CHC Galini Sea View 5* διαθέτει a la carte εστιατόρια, χώρους ανάπαυσης και χαλάρωσης με θέα την απέραντη θάλασσα προκειμένου να καλύψει όλες τις προσδοκίες των πελατών του.

Best Greek Honeymoon Resort – Silver
Οι νεόνυμφοι που επιθυμούν να απολαύσουν έναν πολυτελή μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, μπορούν να επιλέξουν το ξενοδοχείο CHC Galini Sea View 5* που είναι μόνο για ενηλίκους, να απολαύσουν την ηρεμία και να ζήσουν την εμπειρία του απόλυτου ρομαντισμού!

Πρόκειται για τα βραβεία που διοργανώθηκαν από την ETHOS AWARDS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και τα οποία τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video από την εκδήλωση:

Video 1

Video 2

Back To Top