Skip to content

Στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού με την CHC Group

Το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας κάθε χειμώνα διαμορφώνεται στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού. Εκεί καλλιεργείται κλίμα, αναπτύσσονται σχέσεις, δημιουργούνται συνεργασίες και κλείνονται οι συμφωνίες για τις επόμενες χρονιές, μεταξύ των παραγόντων του τουρισμού.

Η CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, δεν θα μπορούσε παρά να δίνει δυναμικό παρόν σε κάθε μεγάλη έκθεση, όπως είναι η IFTM – TOP RESA στο Παρίσι κάθε Σεπτέμβριο, η WTM στο Λονδίνο κάθε Νοέμβριο ή η ITB στο Βερολίνο κάθε Μάρτιο. Γιατί στην CHC Group, γνωρίζουμε καλά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ελάτε κι εσείς μαζί μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου, εκεί που χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου τουρισμού! Ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, μαζί με μια μεγάλη και εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων, βρίσκονται στην διάθεσή σας. Έτοιμοι να σας προσφέρουν τις λύσεις που αναζητάτε!

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα για τις για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ, για τις συνεργασίες μας εδώ  και θα χαρούμε να λάβουμε μήνυμά σας από εδώ ή στέλνοντας μας email στο: info@chc.gr.

Back To Top