Skip to content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

Απολαύστε το Πάσχα στην Ελούντα!

Χαλαρώστε και απολαύστε φιλοξενία 5 αστέρων στην πιο όμορφη γωνιά του κόλπου της Ελούντας, στο Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει: Πλούσιο μπουφέ πρωινού, καλωσόρισμα με παραδοσιακά γλυκά και ρακί στο δωμάτιο, δωρεάν WI-FI, internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, δυνατότητα late check out 14.00 και επιπλέον πλούσια γεύματα και δείπνα από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα!

Πάσχα με θέα στο Λιβικό πέλαγος!

Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο CHC Coriva Beach hotel & Bungalows στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.

Αποδράστε παρέα με τους αγαπημένους σας, γιορτάστε τις κατανυκτικές αυτές ημέρες στους υπέροχους χώρους και στα πλήρως ανανεωμένα δωμάτια και απολαύστε μοναδικά μενού αυθεντικών γεύσεων από την βραβευμένη μας Σεφ.

Η διαμονή περιλαμβάνει υπέροχο μπουφέ πρωινού, δωρεάν wi-fi, δυνατότητα late ckeck out στις 18.00 και ελεύθερη πρόσβαση στην πανευρωπαϊκά βραβευμένη παραλία μας. Επιπλέον προτείνεται η δυνατότητα ημιδιατροφής με πλούσια γεύματα και δείπνα, από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα!

 

Back To Top