Skip to content

Ο Όμιλος CHC επεκτείνεται στις Κυκλάδες

Σήμερα 1η Ιουλίου 2019 προστέθηκε στο δυναμικό του Ομίλου CHC ένα ξενοδοχείο διαμάντι του Αιγαίου, το CHC Porto Paros.

Η CHNARIS H.M.D.C με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με την οικογένεια Καρποδίνη αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διαχείριση ( Full Management) του καταλύματος.

Το CHC Porto Paros βρίσκεται στην Πάρο και αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχείο των Κυκλάδων. Προσφέρει άνετα και καλόγουστα δωμάτια , μεταξύ των οποίων είναι σουίτες & βίλες. Επίσης το CHC Porto Paros διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, πισίνες, θερινό θέατρο και μεγάλους συνεδριακούς χώρους κτισμένους σε ένα ιδιαίτερο κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ.

Στο ξεχωριστό αυτό κατάλυμα των Κυκλάδων μπορείτε να βιώσετε τις διακοπές των ονείρων σας απολαμβάνοντας την μαγική θέα της Νάουσας από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε.

Σε δηλώσεις του ο ιδρυτής και Γεν. Δ/ντης της Chnaris HMDC Ζαχαρίας Α. Χνάρης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της νέας συνεργασίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στην Chnaris HMDC προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ενισχύουμε τις προοπτικές αξιόλογων και δυναμικών ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό και η νέα αυτή συνεργασία μας γεμίζει χαρά, αλλά και ευθύνη αφού πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα με υψηλό κύρος και ισχυρό στίγμα στην τουριστική προοπτική του τόπου μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Όμιλος διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και παροχής τουριστικών – συμβουλευτικών υπηρεσιών ,η Chnaris H.M.D.C., πρωτοπορεί προσφέροντας στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4 κυρίως εναλλακτικά προγράμματα υπηρεσιών:
• Μίσθωση Ξενοδοχειακών Μονάδων.
• Πλήρη διαχείριση ξενοδοχείων.
• Σύναψη συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και διαχείριση πωλήσεων (Yield).
• Πλήρες σύστημα Franchise Corporation

Η Chnaris H.M.D.C. καινοτομεί προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους ή και μεμονωμένα ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν από τους επιχειρηματίες, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Παράλληλα, έχει ήδη ιδρύσει τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα ώστε να αυξήσει τον όγκο των κρατήσεων, βοηθώντας τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να μεγιστοποιήσουν την πληρότητα τους.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της Chnaris H.M.D.C. είναι ότι δεσμεύει και εγγυάται άριστη ποιότητα, πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, αύξηση των εσόδων και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων.

Αξίζει επίσης να τονιστεί, ότι από τη Chnaris H.M.D.C. λειτουργούν και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες Executive Chef και Executive Operation’s Manager, όπου οι κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρείας, ελέγχουν κάθε ξενοδοχείο σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, δημιουργώντας συνθήκες Quality Management, ενώ με την μέθοδο του Mystery Guest, εξασφαλίζουν την τήρηση των απαιτούμενων διαδικασιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chnaris H.M.D.C. μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ: https://www.hotelconsulting.gr/gr

Back To Top