Skip to content

Οι βραβεύσεις της CHC Group

Οι πολλές δεκάδες βραβεύσεις της CHC Group, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, μας γεμίζουν χαρά αλλά ταυτόχρονα, ενισχύουν και το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει.

Κανένα βραβείο όμως, όσο σημαντικό κι αν είναι, απ’ όποιον Οργανισμό κι αν προέρχεται, δεν είναι αυτοσκοπός. Και σίγουρα, δεν αντισταθμίζει τα συναισθήματα ικανοποίησης που δημιουργούνται από μια επιτυχημένη συνεργασία, μια επωφελή συμφωνία για έναν πελάτη μας, από το θετικό οικονομικό κλείσιμο ενός κύκλου εργασιών για τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες.

Εδώ, μπορείτε να δείτε όλα τα βραβεία της CHC Group. Επίσης, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα για τις για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ, για τις συνεργασίες μας εδώ και θα χαρούμε να λάβουμε μήνυμά σας από εδώ ή στέλνοντας μας email στο: info@chc.gr.

Ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, μαζί με μια μεγάλη και εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων, βρίσκονται στην διάθεσή σας. Έτοιμοι να σας προσφέρουν τις λύσεις που αναζητάτε!

Back To Top