Skip to content

Θεσμός η εκδήλωση – γιορτή για τον τουρισμό από την Chnaris HMDC

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, του εκπροσώπου του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, Νίκου Χρονάκη, του εκπροσώπου του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, Γιώργου Καραντινού, του Αερολιμενάρχη Γιώργου Πλιάκα, τον Πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων, Βλατάκη Μιχάλη, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, πολλών εκπροσώπων του τουρισμού καθώς και εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, των επιχειρήσεων και του δημοσιογραφικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε η CHC GOLDEN NIGHT 2019 στο ξενοδοχείο CHC Athina Palace Resort & Spa στο Μαδέ της Αγίας Πελαγίας.
Μια εκδήλωση που γίνεται θεσμός, προάγοντας την αριστεία και την καινοτομία των συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών μονάδων με τον Όμιλο CHC, την πρωτοπόρο εταιρεία που συμπλήρωσε φέτος 14 χρόνια σταθερά ανοδικής πορείας. Ο Ιδρυτής και Γεν. Δ/ντης της εταιρείας Ζαχαρίας Α. Χνάρης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία αλλά και στην πορεία της εταιρείας, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα. Παρουσίασε παράλληλα τις συνεργασίες με τις 48 ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν αναπτυχθεί, χρήσιμα οικονομικά στοιχεία της προηγούμενης σεζόν, τις προβλέψεις του 2019, ενώ έκανε και αναφορά στις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει Ο Όμιλος CHC, στα συνεργαζόμενα καταλύματα.

Ακολούθησε η βράβευση των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες τους την προηγούμενη περίοδο, που ήταν:

• HOSPITALITY LEADER OF THE YEAR για το ξενοδοχείο CHC Athina Palace Resort & Spa (Μιχάλης Επανωμεριτάκης , Αντιπρόεδρος & Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου)
• BUSINESS LEADER OF THE YEAR για το ξενοδοχείο Elysium Boutique Hotel (Καπετανάκης Αλέξανδρος , ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου)
• EXCELLENCE IN BUSINESS STRATEGY για το ξενοδοχείο Coriva Beach (Αλέξης Τζωρτζάκης , ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου)
• EXCELLENCE IN DIVERSITY & IN BUSINESS MARKETING για το ξενοδοχείο CHC Galini Sea View (Στυλιανός & Παναγιώτης Μάρακας Ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου)
• BEST BEACH HOTEL για το ξενοδοχείο Avra Palm (Τζοβάρα Αφροδίτη & Νικολαράκης Φώτης Ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου)

Επίσης Τιμητική Πλακέτα δόθηκε εκ μέρους του Ιδρυτή και Γενικού Διευθυντή Ζαχαρία Χνάρη στην οικογένεια Μάρακα για την πολυετή και πολύτιμη συνεργασία τους με τον Όμιλο CHC

Ποια είναι η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

Ένας από τους κορυφαίους Ομίλους Διαχείρισης – Παροχής Τουριστικών Υπηρεσιών (Hotel Management) και ο κορυφαίος σε θέματα Hotel Consulting, o Όμιλος CHC, βρίσκεται εδώ και 14 χρόνια στο πλευρό των ξενοδόχων, πρωτοπορώντας κυρίως με 4 εναλλακτικά προγράμματα υπηρεσιών:

1. Ενοικίασης Ξενοδοχειακών Μονάδων.

2. Πλήρη διαχείριση ξενοδοχείων (Full Hotel Management), όπου ο Όμιλος CHC διαχειρίζεται την περιουσία του Ξενοδόχου. Είναι υπεύθυνη για όλη τη λειτουργία του ξενοδοχείου και για την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών, ενώ οι ξενοδόχοι εισπράττουν όλα τα έσοδα και πληρώνουν όλα τα έξοδα. Συντάσσεται από κοινού ένας προϋπολογισμός εσόδων – εξόδων όπου υπεύθυνη για την τήρηση αυτών και του αποτελέσματος που απορρέει, είναι ο Όμιλος CHC.

3. Τη σύναψη συμβάσεων με όλους τους τουριστικούς οργανισμούς καθώς και την πλήρη διαχείριση των πωλήσεων, όπου o Όμιλος CHC είναι υπεύθυνος για το ύψος του τζίρου, ενώ ο ξενοδόχος είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του ξενοδοχείου του, το ύψος των εξόδων και την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών. Επίσης προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στους ξενοδόχους (Hotel Consulting).

4. Τα ξενοδοχεία “CHC HOTELS”, ένα σύστημα Franchise Corporation, όπου τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα της εταιρείας και λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα/ταυτότητες του Ομίλου CHC ανάλογα με την κατηγορία και το είδος/concept του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, ο Όμιλος CHC έχει ήδη ιδρύσει τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα, ώστε να αυξήσει τον όγκο των κρατήσεων, βοηθώντας τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να μεγιστοποιήσουν την πληρότητα τους κυρίως κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου αλλά και κάθε άλλη στιγμή κατά την οποία η επισκεψιμότητα παραμείνει χαμηλή.
Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Ομίλου CHC είναι ότι δεσμεύει και εγγυάται άριστη ποιότητα, πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, αύξηση των εσόδων και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων.
Αξίζει επίσης να τονιστεί, ότι από τον Όμιλο CHC λειτουργούν και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες Executive Chef και Executive Operation’s Manager, όπου οι κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρείας, ελέγχουν κάθε ξενοδοχείο σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, δημιουργώντας συνθήκες Quality Management, ενώ με την μέθοδο του Mystery Guest, εξασφαλίζουν την τήρηση των απαιτούμενων διαδικασιών.
Ο Όμιλος CHC καινοτομεί προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους ή και μεμονωμένα ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν από τους επιχειρηματίες, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
Η εταιρία για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει έχει ξεχωρίσει και έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεύσεις από εθνικούς και διεθνείς φορείς του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο CHC μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ: https://www.hotelconsulting.gr/gr 

Back To Top