Skip to content

Ενθουσιάστηκαν τα στελέχη της FIBA από την φιλοξενία

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών πέρασε πλέον στην ιστορία και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο για την εθνική μας ομάδα, αξίζει όμως να επισημανθούν και οι άριστες εντυπώσεις φιλοξενίας των στελεχών της FIBA.

Οι διοργανωτές της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης φιλοξενήθηκαν στην Ανάληψη Χερσονήσου, στο συνεργαζόμενο με την Chnaris Hotel Management Development & Consulting ξενοδοχείο Elysium Boutique Hotel και δεν σταματούσαν να ευχαριστούν το προσωπικό του ξενοδοχείου. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στα διαλείμματα της διοργάνωσης τις παροχές του SPA, να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο Bliss του ξενοδοχείου και να απολαύσουν στο μέγιστο την κρητική φιλοξενία.

«Για εμάς στην CHC, το ζητούμενο είναι ο κάθε πελάτης να φεύγει με ένα τεράστιο, αληθινό, εγκάρδιο χαμόγελο από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μας» τονίζει ο κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, CEO στην Εταιρεία Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. «Ένα χαμόγελο αντιπροσωπευτικό της χαράς, των όμορφων συναισθημάτων και των ευχάριστων αναμνήσεων που παίρνει μαζί του στην πατρίδα του. Γι’ αυτό πασχίζουμε και αγωνιζόμαστε και ειδικά όταν μας συγχαίρουν κορυφαίες προσωπικότητες, η χαρά μας είναι μεγάλη. Μπράβο στο προσωπικό και τα στελέχη του Elysium Boutique Hotel για το πολύ καλό αποτέλεσμα, όπως επίσης και σε όλους τους συνδιοργανωτές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για την άψογη διοργάνωση» καταλήγει ο κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης.

Back To Top