Skip to content

Βράβευση του Ζαχαρία Χνάρη από τον Δήμο Μαλεβιζίου

Την εταιρεία Chnaris Hotel Management Development and Consulting και τον ιδρυτή και διευθυντή της Ζαχαρία Α. Χνάρη τίμησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου. Αφορμή της βράβευσης ήταν η διεθνής αναγνώριση που απέσπασε η εταιρεία από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων – έναν διεθνή οργανισμό με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες του κόσμου – με το βραβείο της Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας: «Excellence in Business Award 2017».

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ως δημοτική αρχή οφείλουμε να επιβραβεύουμε τους συμπολίτες μας που έχουν επιδείξει κάποια σημαντική διάκριση στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Και η επιβράβευση αυτής της αριστείας, δεν είναι μόνο ηθική μας υποχρέωση. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάδειξη των σωστών επαγγελματικών προτύπων και προς την κοινωνία μας”.

Ο Ζ. Χνάρης είπε από την πλευρά του: «Αποτελεί δε ιδιαίτερη τιμή τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για το σύνολο των συνεργατών της Chnaris Hotel Management Development and Consulting η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου.

Σας ευχαριστώ και πάλι και το μόνο που θέλω να γνωρίζετε είναι ότι όσο περνάει από το χέρι μας, θα κάνουμε το παν για να προβάλουμε το Μαλεβίζι, την Κρήτη και την πατρίδα μας, σ’ ολόκληρο τον κόσμο».

Back To Top