Skip to content

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες Executive Chef Consultant – F&B Consultant από τον Όμιλο CHC

Ένας από τους κορυφαίους Ομίλους διαχείρισης ξενοδοχείων και παροχής τουριστικών υπηρεσιών, με ειδίκευση στο hotel consulting και με δεκάδες βραβεία στο ενεργητικό του, ο Όμιλος CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και με πλήρως αναβαθμισμένες τις υπηρεσίες Executive Chef Consultant – F&B Consultant, προσφέρει υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη σε ξενοδοχεία, σε μια από τις δυσκολότερες τουριστικές περιόδους των τελευταίων ετών.

Έχοντας εδραιωθεί στον χώρο του τουρισμού ως ένας Τουριστικός Οργανισμός που μπορεί να δώσει λύσεις σε καίρια ζητήματα που προβληματίζουν τους ξενοδόχους, ο Όμιλος CHC προσφέρει ένα μπουκέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να έχει άριστη ποιότητα, μείωση του F&B cost και των λειτουργικών της εξόδων σε συνδυασμό με την αυξημένη κερδοφορία στον επισιτιστικό τομέα και την ταυτόχρονη, απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
Πιο αναλυτικά, κάθε ξενοδόχος έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί συγκεντρωτικά ή μεμονωμένα, από τις εξής υπηρεσίες του Ομίλου:
• Οργάνωση κουζίνας και επισιτιστικών τμημάτων
• Επιλογή και εκπαίδευση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού
• Διαχείριση προμηθειών και προμηθευτών
• Δημιουργία θεματικών μενού
• Πρότυπες συνταγές όλων των πιάτων
• Τακτική επίβλεψη υλοποίησης των μενού με συνεχή βελτίωση των πιάτων
• Κοστολόγηση του μενού
• Παρουσίαση και κοστολόγηση των πιάτων
• Τεχνική μελέτη, σχεδίαση, στήσιμο και λειτουργία κουζίνας, μπουφέδων και show cooking.
• Τεχνική μελέτη, σχεδίαση, στήσιμο και λειτουργία a la carte εστιατορίων.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι παραπάνω υπηρεσίες συμπληρώνουν αρμονικά το σύνολο των υπηρεσιών του Ομίλου CHC και ειδικότερα της ενοικίασης ξενοδοχειακών μονάδων, της πλήρους διαχείρισης ξενοδοχείων, της σύναψης συμβάσεων και της διαχείρισης πωλήσεων, καθώς και του συστήματος Franchise Corporation “CHC HOTELS”.
Σε δήλωσή του ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου CHC Ζαχαρίας Α. Χνάρης τόνισε: «Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε τρόπους έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες των συνεργαζόμενων με τον Όμιλο CHC ξενοδοχείων, να αναβαθμίζουμε την ποιότητα και να εξορθολογούμε τις δαπάνες κάθε μονάδας. Η οικονομία που προκύπτει από τις υπηρεσίες μας, σε συνδυασμό με το άψογο τελικό αποτέλεσμα, αποτελούν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα για κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση και με την πολύχρονη εμπειρία μας, μπορούμε να προσφέρουμε τα μέγιστα σε κάθε συνεργάτη. Προσκαλώ λοιπόν κάθε ξενοδόχο που επιθυμεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά, να έρθει σε επαφή μαζί μας, να ακούσουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες του, να συζητήσουμε και να του προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές του απαιτήσεις».

Back To Top