Skip to content

Άρθρο για την εταιρία Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. στο money-tourism.gr

Ξεπέρασαν τις 134.000, οι πελάτες της Chnaris HMDC στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της

Διακινώντας στη χώρα μας και στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της περί τους 135.000 πελάτες, οι οποίοι υλοποίησαν περισσότερες από 1 εκατομμύριο διανυκτερεύσεις, η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. είναι πολλά περισσότερα από μία εταιρία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Hotel Management. Είναι ο πλέον ιδανικός συνεργάτης για κάθε ξενοδόχο, όπως, άλλωστε, αποδεικνύουν τα νούμερα. Και ως γνωστό οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια…

Για του λόγου το αληθές, λοιπόν, η εταιρία, κατά το 2017, συνεργαζόμενη με 40 ξενοδοχειακές μονάδες 3*, 4* & 5*, τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης, οι οποίες διαθέτουν 4.280 δωμάτια και 10.205 κλίνες, «οδήγησε» στα εν λόγω ξενοδοχεία 134.729 πελάτες, οι οποίοι πραγματοποίησαν 1.015.085 διανυκτερεύσεις! Ενώ σε πολύ υψηλά ποσοστά διαμορφώθηκε και η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων, η οποία άγγιξε το 93%.

Τα έσοδα δε των συνεργαζόμενων με την εταιρία ξενοδοχείων άγγιξαν τα 64 εκατ. ευρώ.

Η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. συμπληρώνει τον Φεβρουάριο τον δωδέκατο χρόνο λειτουργίας της. Δώδεκα χρόνια επιτυχημένης και συνεχώς ανοδικής πορείας, με κύρια χαρακτηριστικά τις νέες συνεργασίες, τα αυξημένα οικονομικά αποτελέσματα, την επέκταση των δραστηριοτήτων της, αλλά και δεκάδες βραβεία και διεθνείς διακρίσεις.

 

Back To Top