skip to Main Content

Ανασκόπηση του 2017 για την CHC HOTELS στην εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Μία ακόμα άριστη χρονιά για την CHC Hotels

Στο κατώφλι της νέας χρονιά, είναι φυσικό και επόμενο να προχωράμε όλοι σε έναν απολογισμό του χρόνου που φεύγει, θέτοντας τους στόχους της νέας χρονιάς.
Κοιτώντας πίσω λοιπόν, βλέπουμε ότι το 2017 ήταν μια χρονιά στην οποία η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες και πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, με κορυφαίες:

• Την κατάκτηση του «Excellence in Quality Award 2017», στη Λουκέρνη-Ελβετίας.
• Την τιμητική πρόσκληση προς τον κύριο Ζαχαρία Α. Χνάρη, CEO της CHC, στην «Business Triumph and European Awards» στις Κάννες.
• Την κατάκτηση του βραβείου Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας «Excellence in Business Award 2017» από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων (World Confederation of Business), στο Ντουμπάι.

Διακρίσεις, που όχι απλά πρόβαλλαν την χώρα μας στην διεθνή τουριστική αγορά, αλλά έστειλαν και ένα πολύ δυνατό μήνυμα ότι η Ελλάδα παραμένει ένας ισχυρός «παίκτης» στον τουρισμό, χάρη στον αγώνα των στελεχών που δίνουν όλη τους την ενέργεια για να παραμείνει ζωντανή η μοναδική ουσιαστικά βιομηχανία της πατρίδας μας. Παράλληλα όμως, και οι συνεργαζόμενες με την εταιρεία CHC ξενοδοχειακές μονάδες, κατέγραψαν ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα: Σταθερές αυξητικές τάσεις, ενίσχυση της κερδοφορίας, εξορθολογισμό των δαπανών και προώθηση της τοπικής οικονομίας μέσα από εξειδικευμένα πρότυπα όπως το We Do Local, το “Ελληνικό πρωινό” και η πιστοποίηση “Κρήτη-Κρητική Κουζίνα” που παρέχεται από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέριας Κρήτης, τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να χαμογελάμε με ικανοποίηση την αυγή του 2018.
Ο ικανοποιημένος συνεργάτης – ξενοδόχος άλλωστε, αποτελεί σταθερά τον βασικό στόχο της CHC, οπότε το θετικό αυτό πρόσημο, κάνει όλη την ομάδα στην Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. να βιώνει τη δικαίωση των προσπαθειών της. Ταυτόχρονα όμως, τη γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνέχεια, για τη νέα χρονιά.
Γι’ αυτό και η σκληρή προσπάθεια δεν σταματάει ούτε λεπτό.
Οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που αποτελούν τα βαρόμετρα της κίνησης του τουριστικού ρεύματος το 2018 έχουν ήδη ξεκινήσει από την World Travel Market του Λονδίνου, συνεχίζονται σε όλη την Ευρώπη – και όχι μόνο – και τόσο ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris Hotel Management,Development & Consulting S.A. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, όσο και τα εξειδικευμένα στελέχη της, φροντίζουν ήδη για την επόμενη τουριστική περίοδο.
Έχουμε ήδη έως και σήμερα συνεργασία με 40 ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες συνεργασίες επεκτείνονται και ισχυροποιούνται, τα άλματα διαδέχονται το ένα το άλλο, έχει προβεί σε ενοικίαση ξενοδοχειακών μονάδων και ήδη η CHC έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Κύπρο με ίδρυση ταξιδιωτικού γραφείου καθώς και Εταιρείας Hotel Management & Consulting, ενώ βρίσκεται στα πλάνα της και η επέκταση στην Π.Γ.Δ.Μ. Νέα ξενοδοχεία, βίλες και τουριστικά συγκροτήματα προστίθενται στο portfolio της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης, ενώ αντίστοιχο ενδιαφέρον υπάρχει και από χώρες του εξωτερικού, όπως η Τουρκία και η Βουλγαρία.

Επιστέγασμα του 2017, θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί και η CHC Golden Night 2017 – 12 years in business, μια βραδιά λάμψης και γιορτής όχι μόνο για την Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. αλλά για τον τουρισμό γενικότερα. Μια βραδιά στην οποία τιμήθηκαν οι συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες που ξεχώρισαν σε διάφορους τομείς και που έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να δούμε τόσο το που βρισκόμαστε, αλλά – κυρίως – το μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

«Ο τουρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris Hotel Management,Development & Consulting S.A., Ζαχαρίας Α. Χνάρης. «Είναι ένας διεθνής στίβος μάχης, όπου ο καθένας μας έχει να αντιμετωπίσει κολοσσούς απ’ όλο τον κόσμο. Απαιτείται εμπειρία, σωστός σχεδιασμός, ρεαλιστικό πλάνο και υλοποίηση βήμα προς βήμα, του κάθε επιχειρηματικού σχεδίου. Ευτυχώς στην εταιρεία μας, γνωρίζουμε καλά τον χώρο και αυτό το βιώνουν και οι ξενοδόχοι – συνεργάτες μας. Πάμε λοιπόν δυναμικά και στο 2018, με όραμα, σχέδιο και θετική ενέργεια, αποφασισμένοι να πετύχουμε ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα. Καλή ξεκούραση στο πάνθεον της ιστορίας 2017! Καλώς να ορίσει το 2018! Είμαστε εδώ, έτοιμοι, δυνατοί και αισιόδοξοι για να το υποδεχτούμε και να πορευτούμε μαζί σε ακόμα πιο πετυχημένα μονοπάτια!».

Back To Top