Skip to content

Νέες συνεργασίες για την Chnaris HMDC σε Χερσόνησο και Καλαμάτα

Με δυο ακόμα πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, τα ξενοδοχεία Elite City Resort στην Καλαμάτα και το Elysian Suites στον Ανισσαρά Χερσονήσου – δυο μονάδες με σημαντική παρουσία στις τοπικές αγορές – ενισχύθηκε το επιχειρησιακό χαρτοφυλάκιο της Chnaris HMDC, η οποία ανέλαβε τη διαχείριση των παραπάνω καταλυμάτων.

Το Elite City Resort στην Καλαμάτα είναι ένα ξενοδοχείο που διαθέτει θέα το μαγευτικό Μεσσηνιακό Κόλπο, προσφέροντας πολυάριθμες και πολυτελείς υπηρεσίες σ’ έναν χώρο 35 στρεμμάτων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου, συνδιάζοντας πόλη, βουνό και θάλασσα, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση και την εξυπηρέτηση κάθε επισκέπτη.
Το Elysian Suites στον Ανισσαρά Χερσονήσου, συνδυάζει τις χαλαρωτικές και ταυτόχρονα πολυτελείς διακοπές δίπλα στην άκρως ελκυστική περιοχή της Χερσόνησο. Οι πρόσφατα ανακαινισμένες πολυτελείς σουίτες προσφέρουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, φιλικές προς το περιβάλλον, με ευρύχωρους χώρους και την απαραίτητη ιδιωτικότητα. Αποτελεί δε την ιδανική απόδραση για ζευγάρια, φίλους και οικογένειες, καλωσορίζοντας τους σε έναν κόσμο κομψότητας και άψογης εξυπηρέτησης.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Chnaris HMDC με δυο εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες: Το Elite City Resort στην Καλαμάτα και το Elysian Suites στον Ανισσαρά Χερσονήσου. Δυο πολυτελή ξενοδοχεία – κοσμήματα για τις περιοχές τους, τα οποία εντάσσονται στην ομπρέλα του Ομίλου μας, ενισχύοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές τους. Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και για αυτές τις συνεργασίες που δίνουν πρόσθετη αξία σε όλα τα μέρη, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα συνεργιών των ανθρώπων του τουρισμού και δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, αν θέλουμε να έχουμε επιτυχίες μέσα στο διεθνές και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του τουρισμού. Γι’ αυτό και θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου αλλά και στις ικανότητες της μεγάλης ομάδας της Chnaris HMDC και να δηλώσω ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που από κοινού τίθενται».

Back To Top